II. Szisztémás Amiloidózis Napok – Továbbképző Tanfolyam

Grand Hotel Esztergom**** 

Esztergom, 2023. október 27-28.

HELYSZÍN, SZÁLLÁS

Grand Hotel Esztergom****

2500 Esztergom, Táncsics Mihály utca 6.

A Grand Hotel Esztergom 2021 nyarán nyitotta kapuit Esztergom szívében, a Prímás-szigeten, festői környezetben.
A szállodába belépve grandiózus terek, kifinomult, modern design fogadja a vendégeket. A szálloda konferencia- és tárgyalótermei
a legkülönbözőbb céges rendezvények helyszínéül szolgálnak a modern beépített technikai felszereltségükkel.
Igényesen berendezett szobái nagyrészéből csodás panoráma nyílik az esztergomi bazilikára vagy a pilisi erdőre.

SZOBÁK, ÁRAK, PARKOLÁS

A szálloda 131 nem dohányzó szobával várja vendégeit, amelyek TV-vel, telefonnal, széffel, hajszárítóval és légkondicionálóval felszereltek, berendezésük során pedig elsősorban a KÉNYELEM – MODERN DESIGN – TERMÉSZETES FÉNY hármas mottóját tartották szem előtt. Vezeték nélküli internet kapcsolat a szálloda egész területén ingyenesen hozzáférhető.

Szobaárak

Szoba 1 fő részére: 38.900,- Ft/szoba/éj
Szoba 2 fő részére: 44.900,- Ft/szoba/éj (22.450,-Ft/fő/éj)

Az ár tartalmazza a szállás, a büféasztalos reggeli, a szálloda wellness részlegének használatát, a parkolás, az IFA (500 Ft/fő/éj) és az ÁFA (5%) költségét.

 

PARKOLÁS

Szállóvendégek részére a kongresszus helyszínén a szálloda kamerával megfigyelt kétszintes mélygarázsa áll rendelkezésre 152 parkolóhellyel, melynek használata érkezés napjától a rendezvény végéig térítésmentes. A mélygarázst max. 2 m magas személygépkocsik használhatják.

Nem szállóvendég résztvevők a szálloda szomszédságában található városi mélygarázst, valamint a szállodával szemközti Aquasziget parkolót tudják használni térítés ellenében. Ingyenes parkolási lehetőséget a Helischer József úti, valamint a kb. 250 méterre található Gőzhajó utcai parkolókban tudnak igénybe venni.